marți, 15 iunie 2010

Gata!

Încă o sesiune fuse şi se duse. Doar 6 examene, înghesuite în 8 zile, unele de-a dreptul jenibile, altele grele. Mă rog, unul greu. Da' greu. Primul examen la care mi-am dorit, cu toată sinceritatea, "decât să trec". Plus prima restanţă, rămasă din oficiu, din lenea de a merge la seminar. Asta e.
Tot în sesiune au fost concerte. La Bob Dylan am învăţat să scanez bilete şi că băieţii drăguţi nu apreciază când le complimentezi tricoul. La Eric Clapton am învăţat să aliniez scaune, să mă ard pe umeri şi să spăl cratiţe în care, cu un pic de efort, încăpeam toată. Pentru că da, există şi bucătărie de turneu, şi există şi spălători de vase voluntari. Măcar n-am stat în soare. Cât despre muzică, Dylan a fost ok şi Clapton minunat.
Şi tot în sesiune a fost prima mea întâlnire de vânzări pentru Advice, o plimbare scurtă pe la Street Delivery, terminată cu un "hai la mare" nerealizat, o plimbare scurtă afară din oraş, la dat în leagăn şi jucat badminton, multă leneveală şi căldură considerabilă, mon'şer.
Acum, vacanţă. Poate scot şi blogul din paragină, mai ştii?

2 comentarii: