joi, 26 iunie 2008

Oameni: Dragostea altora

Mărturisesc: mă uit pe hi5. Sar din link în link, descoăr tot felul de ciudaţi, descopăr vechi prieteni şi unde au ajuns, descopăr, da, mulţi proşti.
În seara asta am descoperit dragostea altora. Ei sunt în liceul meu (fostul meu liceu - urăsc paranteza asta), nu ne cunoaştem mai mult decât din vedere şi nu i-am văzut împreună (sau nu le-am dat atenţie) pe viu. Şi m-am uitat în seara asta la pozele lor. Nu ştiu dacă se cheamă curiozitate bolnavă.
Şi-mi place. Îmi place că-şi comentează unul altuia pozele, cu chestii mai mult decât criptice pentru cei din afară. Că au curajul să strige virtual "te iubesc". Că par să aibă prieteni comuni şi să-şi petreacă mult timp împreună.

Poate lumea ar fi mai bună dacă ar fi normal să pot să mă duc la ei şi să le spun: mă bucur pentru voi. Dacă povestea lor n-ar fi etichetată de siropoasă/exagerată/falsă. Chiar nu cred că e.
Mulţumesc, voi doi. Şi celorlalţi similar de îndrăgostiţi.

Un comentariu:

  1. si eu vroiam sa scriu despre ei :)) nadir latent! ai istovit cantec inaintea mea.
    anyway, cred ca sunt cel mai fain cuplu pe care l-am vazut, prin sinceritatea si iubirea pe care o emana chiar prin niste poze. nu e iubire ca in filme, e mult mai frumos, parerea mea. si te gandesti ca, luati separat, probabil ca nu sunt cine stie ce.

    RăspundețiȘtergere