luni, 10 august 2009

Încă doi

Ziceam acum destul timp că mă îndrăgostesc şi mă dezdrăgostesc repede. Fidelă afirmatei concepţii, mi-am petrecut câteva zile de vacanţă zâmbind a prost şi făcând scenarii improbabile. Altfel spus, încă doi care m-au prins, chiar dacă pe scurt.
  • În iunie a fost tipul din metrou, care mi-a prins prietenele din urmă şi le-a lăsat o carte de vizită pentru "fata creaţă". Om deştept, adult aproape responsabil, trăit cu anii prin afară şi cu slujbe (plural, pentru că poate) de vis. Ieşirea "la o bere" s-a transformat în discuţie presărată cu aluzii peste două sticle de vin, încheiată cu un sărut şterpelit în ploaie. Nu m-a mai sunat. Acum regret că nu i-am văzut tatuajele.
  • Pe sfârşit de iulie, aruncată în Deltă, mi s-au aprins călcâiele după un coleg de cum a apărut în raza mea vizuală. Ce-i drept, asta fac în fiecare grup nou; o fi vreun mecanism de adaptare. Băiat pe tipicul iubirilor mele de 15-16 ani, frumuşel, cu o pasiune ferventă pentru muzică şi o doză de ciudăţenie d-aia faină. Cum eram aproape invizibilă în haita de fete frumoase de acolo, m-am resemnat după două zile. Am rămas cu formaţii noi în iPod şi drag de cuvântul "bittersweet".
Pentru august se oferă cineva?

6 comentarii:

  1. geniala chestia cu indragosteala si dezindragosteala rapida.eu inainte stateam prost doar la dezindragostit rapid.acum s-a extins si la indragostit.
    ai vreo reteta?

    RăspundețiȘtergere
  2. nu te aştepta, nu căuta, nu judeca de la prima impresie, nu te închide în casă.
    also, chill. e doar o fază şi, cunoscându-te câtuşi de câtuşi, o să treacă repede.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pana nu te gandesti trei zile la rand la tipa blonda din metrou care era convinsa ca in cursurile citite de zor era geografie (nu rezistenta materialelor), nu iti acord premiul pentru circumstante ciudate :-).

    RăspundețiȘtergere
  4. măi, contează spiritul lecţiei, nu litera ei. nici materia ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cata vreme nu e dogmatica ortodoxa, materia intr-adevar nu conteaza :-D.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi vine sa te pup apasat si imi doresc sa te strambi urat si apoi sa zambesti ca-n piscina:)delta aia a fost incomparabila...desi nu m-am combinat:)cred ca tocmai de aceea:)

    RăspundețiȘtergere